Trainingen

De kenmerken van Vrij Leiderschap vormen het uitgangspunt van alle trainingen. Bij een tweedaagse training wordt aan één of twee kenmerken extra aandacht besteed. Dit zie je uitgelicht bij het betreffende aanbod.

Workshops

De schat
in je shit

Angst, onzekerheid, ontevredenheid zijn allemaal emoties die we het liefst ontkennen, er onder houden of aan de kant schuiven. Zonde want in deze rampzalige krampen, in je shit, blijkt juist een grote schat te zitten. Tijdens deze twee dagen sta je stil bij je eigen shit en de shit die je bij de ander het liefst ontkent, afweert of relativeert. Je ontdekt hoe de kwaliteiten die hierin verborgen zitten weer volop mee kunnen doen.

18 en 19 januari 2024 
of 3 en 4 oktober 2024

 

Workshops

Je ziel als werkgever 

Wil je dat jouw diepste waarden in lijn komen met je gedrag? Wil je woorden geven aan waar het jou om gaat en niet na afloop van een bijeenkomst pas ontdekken wat je eigenlijk wilde zeggen? Dan is deze training iets voor jou. We staan stil bij wat jouw bezielt en hoe je hiermee in contact kunt blijven in de hectiek van de dag. 
Met je ziel als werkgever ontstaat er veel ruimte. 

6 en 7 juni 2024

 

Workshops

Jaartraining
vrij leiderschap

In deze training, die start in 2024, ga je een jaar lang op pad met een groep. Je leert vrijheid als vertrekpunt nemen voor je werken en leven en leert jezelf echt kennen. Deze training is geschikt voor je als je bereid bent om jezelf diepgaand te onderzoeken en om je verhalen los te laten.

Data volgen